gallery/comodo_secure_seal_100x85_transp
gallery/comodo_secure_seal_100x85_transp

Tenim 20 NENS VULNERABLES esperant a ser inclosos en el programa. Volem pagar les despeses escolars: matricula, uniforme, sabates i altres necessitats. 

Volem construir un CENTRE SOCIAL per a la gent gran, per a que puguin tenir un espai on reunirse i per a tallers de manufactura. 

Volem ajudar a l'escola Nyang'inja a contractar més MESTRES per a una educacio de qualitat. 

Volem ajudar l'escola a tenir suficients AULES i a millorar les existents.                                         AJUDA'NS A AJUDAR-LOS

gallery/kenya in the worldmap
gallery/ajuntament sant pere de ribes
gallery/kenyan flag

Som una famíla de Kènia, Sr John Muga (President) i Elisa Salvadó, que des de 2015 vivim a St Pere de Ribes (Barcelona). El 2016 vam decidir, juntament amb amics amb els que compartim els valors de la solidaritat, fundar una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de ajudar els més vulnerables del nostre poble natal de Kènia, Katuk (Kisumu).

gallery/ajuntament sant pere de ribes
gallery/kenyan flag

Membres de la junta de Dignity.cat

L'Associació DIGNITY.CAT és una associació sense ànim de lucre, registrada a Sant Pere de Ribes (Barcelona). Treballa amb les entitats socials municipals, l'ajuntament de Sant Pere de Ribes i la seva filial local, Dignity Katuk CBO a Katuk, un àrea rural de l'Oest de Kènia, on es desenvolupen els programes. 

El nostre objectiu és ajudar els nens òrfans i altres en situació de vulnerabilitat, així com a la gent gran que viu en situacio de pobresa a Katuk.