gallery/comodo_secure_seal_100x85_transp

Tenim 20 NENS VULNERABLES esperant a ser inclosos en el programa. Volem pagar les despeses escolars: matricula, uniforme, sabates i altres necessitats. 

Volem construir un CENTRE SOCIAL per a la gent gran, per a que puguin tenir un espai on reunirse i per a tallers de manufactura. 

Volem ajudar a l'escola Nyang'inja a contractar més MESTRES per a una educacio de qualitat. 

Volem ajudar l'escola a tenir suficients AULES i a millorar les existents.                                         AJUDA'NS A AJUDAR-LOS

gallery/kenya in the worldmap
gallery/ajuntament sant pere de ribes
gallery/kenyan flag
gallery/_3004682

Educació per la pau

OCTUBRE 2017 – GENER 2018
Hem col.laborat amb el departament de cooperació de l'ajuntament de Sant Pere de Ribes en el projecte Educació per la Pau, participant amb  nens d'educació secundària en diferent activitats, incloent xerrades sobre tolerancia, igualtat de gènere, violència i discriminació, així com la pau mundial, cultura internacional i els reptes socials i economics. Els alumnes del IES Alexandre Gali han fet un video de difusió  sobre Dignity.cat que podeu veure aquí. 

II Mostra d'Entitats de Sant Pere de Ribes

Abril 2018

Com l'any passat, aquest any també hem participat en la mostra d'entitats organitzada per l'ajuntament de Sant Pere de Ribes, on vam fer difusió de la nostra associació. 

Paella solidària a Canyelles

Juny 2018

Vam disfrutar d'un dia magnífic amb família i amics, vam menjar, beure i riure i també vam recaudar fons gràcies a donacions dels assistents. 

Primer viatge solidari a Kènia

El Setembre de 2018 un grup de 7 persones han anat 2 setmanes a Kènia. Han visitat Katuk i, per suposat, han disfrutat de la bellesa de Kènia. Per veure l'itinerari fes clic aqui. 

Assoliments dels viatge: 

-Motivació dels voluntaris de Dignity Katuk CBO amb una petita ajuda econòmica, diverses reunions de suport i poder disposar d'una petita oficina.

-10 nens més inclosos en el programa. 

-Donació de 500€ (50,000 kes) a l'escola de Secunaria de Nyanginja, renovació del contracte d'un mestre de primaria, distribució de material escolar per als nens.  

-Iniciació del programa de latrines adaptades per a persones grans amb mobilitat reduida

-Distribució de 160 kgs de roba i altres materials a les persones grans, incloent una cadira de rodes.